WORDPRESS WooCommerce

VERKOOP JE EIGEN FYSIEKE EN DIGITALE PRODUCTEN VANUIT JE WEBSHOP

WooCommerce Webshop laten ontwerpen

Een succesvol WordPress webshop bedrijf vereist een functionele website die ontworpen is om op elk moment iets te verkopen.

Een WooCommerce webshop past bij alle ondernemingen die online boekingen en betalingen verwerken. Er zijn honderden plugins die aansluiten op WooCommerce dus er is altijd een oplossing voor jouw bedrijf.

Wat kost een WooCommerce Webshop?

Dit ligt voornamelijk of je bepaalde services aanbiedt of producten verkoopt. Bij de één is het goedkoop terwijl bij een ander je oren beginnen te suizen van de prijs.

Omdat iedere onderneming andere vereisten heeft zoals;  boeking opties, nieuwsbrieven voor promotie, diverse betaal opties, aantal producten etc is is het dus het vooral maatwerk dus hier is geen standaard tarief voor.

Toro Media biedt oplossingen voor iedere webshop groot of klein.

Je WooCommerce shop zelf maken of niet?

WooCommerce is een WordPress plugin die net als WordPress gratis te gebruiken dus waarom niet zelf aan de slag? Precies voor dezelfde redenen die we aangaven op de WordPress Webdesign pagina echter vergt het ontwerpen van een webshop nog velen malen meer tijd en kennis in ontwerp en onderhoud.

Tijd die je zou moeten besteden aan de services en producten die je aan klanten aanbied.

Voordelen een webshop met WooCommerce:

Responsief en Mobiel Vriendelijk

WordPress WooCommerce websites zien er goed uit op een desktop computer en mobiele telefoons. Het past zich aan aan de grootte van het scherm van waaruit het wordt bekeken. De elementen van de afbeeldingen en tekst herschikken op een manier die er goed uitziet op elke manier waarop je het ziet.

Beveiligt en Betrouwbaar

Alle WooCommerce websites die we maken worden gehost op een beveiligde server (SSL), zodat de informatie en betalingen van je klanten veilig versleuteld zijn. Er zijn veel opties voor het opzetten van een SSL-certificaat of beveiligde server maar Toro Media zorgt er uiteraard voor dat dit vlekkeloos verloopt.

Niet Slechts Alleen een Webshop

WooCommerce is meer dan een online winkel, het is een volledig werkend bedrijf! Je kunt inventaris beheren, abonnementen, services en producten verkopen of zelfs  promotionele speciale verkopen aanbieden doormiddel van actie codes.

Diverse Betaalopties Koppelen

Er zijn vele betaalopties te integreren met WooCommerce. Buiten iDEAL kan je natuurlijk PayPal en Creditcards koppelen maar ook opties zoals ApplePay,  SEPA overschrijvingen, het Belgische Sofort, klarna en vele anderen, het is zelfs mogelijk om met crypto valuta’s te betalen.

ideal
Scroll naar boven