DROPSHIP WEBSITE

GEEN VOORRAAD? GEEN PROBLEEM! DROPSHIPPING BIEDT DE OPLOSSING

Als je vaak op internet zit dan is er een grote kans dat je weleens de term Dropshipping hebt gehoord. Een Dropship website lijkt veel op een reguliere webshop en een Niche website met kleine verschillen.

Wat is Dropshipping?

Dropshipping is een optie voor orderverwerking waarmee Webshops het proces van inkoop, opslag en verzending van producten kunnen uitbesteden aan een derde partij – meestal een leverancier.

Bij een dropshipping-bedrijfsmodel promoot je producten en zorg je voor een online winkel. Wanneer een klant een bestelling plaatst, stuur je de bestelling naar de dropshipper en informeer je klanten dat de producten onderweg zijn.

Je behandeld een Dropship website dus precies hetzelfde als een normale Webshop in de zin van marketing en klantenservice met het grote verschil dat je bij Dropshipping geen eigen voorraad hebt.

Na een aankoop op je Dropship Webshop koop jij vervolgens het product bij een groothandelaar die het product vervolgens voor jou gaat versturen.

 

Offerte Aanvraag

Interesse in*:

wat is dropshipping
dropshipping website

Hoe werkt Dropshipping?

De exacte logistiek van dropshipping hangt af van je setup, maar meestal volgt het dropshippingproces deze algemene volgorde:

  1. Verkoper ondertekent overeenkomst met Dropshipper.
  2. Klant bestelt online.
  3. Verkoper ontvangt bestelling.
  4. Klant ontvangt een orderbevestiging.
  5. De verkoper stuurt de bestelling door naar de Dropshipper.
  6. Dropshipper verzendt de bestelling.
  7. Klant ontvangt zijn product.

Voordelen van Dropshipping

Wat kan Toro Media voor je betekenen?

Toro Media kan het hele Dropship project van A tot Z voor je opzetten. Na het overeenkomen van welke kant je op wilt gaan we aan de slag voor je.

Je kan bijvoorbeeld heel makkelijk je eigen kledinglijn opzetten wat het meest wordt gebruikt bij dropshipping maar ook een sieradenlijn of je kan het zo gek niet bedenkten en er is een dropshipper voor te vinden.

Wij raden aan om iets te kiezen waar je een passie voor hebt en we raden absoluut af om te dropshippen via AliExpress of AliBaba vanwegen de lange levertijden. Uiteraard helpt Toro Media je met het vinden van de juiste dropshipper in Nederland of in de EU.

Naast een mooi en functioneel design voor je website geven we je ook informatie met betrekking tot marketing zodat als we klaar zijn jij direct van start kunt gaan. Uiteraard kan je de marketing ook uit besteden aan Toro Media.

Voor meer informatie hierover kan je even een kijkje nemen onder Diensten>Online Marketing of Diensten> Social Media.

Scroll naar boven