DROPSHIP WEBSITE

GEEN VOORRAAD? GEEN PROBLEEM! DROPSHIPPING BIEDT DE OPLOSSING

Ontketen de Kracht van Dropshipping


Als je vaak op internet zit dan is er een grote kans dat je weleens de term Dropshipping hebt gehoord. Een Dropship website lijkt veel op een reguliere webshop met kleine verschillen.

Wat is Dropshipping?​


Ben je klaar om jouw eigen online business te starten zonder de risico’s en kosten van voorraadbeheer? Met een dropship webshop kun je direct beginnen met verkopen zonder dat je hoeft te investeren in producten.

Waarom Kiezen voor Dropshipping?

 1. Lage Risico’s en Kosten: Met dropshipping hoef je geen grote hoeveelheden voorraad in te kopen. Je betaalt alleen voor de producten die daadwerkelijk zijn verkocht, waardoor risico’s en initiële kosten worden verminderd.

 2. Flexibiliteit en Schaalbaarheid: Dropshipping biedt de flexibiliteit om snel van producten te wisselen en je assortiment aan te passen zonder de complexiteit van fysieke voorraad. Het is ook schaalbaar, waardoor je gemakkelijk kunt groeien naarmate jouw business expandeert.

 3. Wereldwijde Bereikbaarheid: Dropshipping stelt je in staat om wereldwijd te opereren zonder dat je fysiek aanwezig hoeft te zijn in verschillende locaties. Dit vergroot jouw bereik en kansen op internationale verkoop.

Offerte Aanvraag

Interesse in*:

wat is dropshipping

Waarom een dropship webshop voor jouw bedrijf?

 • Snel en eenvoudig te starten: Je kunt binnen enkele dagen een dropship webshop opzetten.
 • Geen overheadkosten: Je hebt geen last van overheadkosten zoals huur, salarissen en inkoopkosten.
 • Locatie onafhankelijk: Je kunt een dropship webshop runnen vanaf elke locatie ter wereld.
 • Passief inkomen: Je kunt een passief inkomen genereren met een dropship webshop.

Hoe werkt Dropshipping in praktijk?

De exacte logistiek van dropshipping hangt af van je setup, maar meestal volgt het dropshippingproces deze algemene volgorde:

 1. Verkoper ondertekent overeenkomst met Dropshipper.
 2. Klant bestelt online.
 3. Verkoper ontvangt bestelling.
 4. Klant ontvangt een orderbevestiging.
 5. De verkoper stuurt de bestelling door naar de Dropshipper.
 6. Dropshipper verzendt de bestelling.
 7. Klant ontvangt zijn product.
dropshipping website

Wat kan Toro Media voor je betekenen?

Toro Media kan het hele Dropship project van A tot Z voor je opzetten. Na het overeenkomen van welke kant je op wilt gaan gaan we voor je aan de slag. Je kan bijvoorbeeld heel makkelijk je eigen kledinglijn opzetten wat het meest wordt gebruikt bij dropshipping maar ook een sieradenlijn of je kan het zo gek niet bedenken en er is een dropshipper voor te vinden.

Toro Media is jouw partner voor het creëren van een professionele dropship webshop die jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt. We werken nauw met je samen om jouw wensen en behoeften te begrijpen en een webshop te realiseren die perfect aansluit bij jouw visie en doelgroep.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Scroll naar boven