WEBSITE HERONTWERPEN

WEBSITE VEROUDERD? NIET MOBILE RESPONSIVE? WIJ HERONTWERPEN JE WEBSITE

Geef je website een nieuw leven


Heb je ooit eens een (WordPress) website laten maken en ben je niet meer tevreden met het ontwerp of functioneren bepaalde delen van je site niet meer door achterstalling onderhoud? Toro Media herontwerp je website in WordPress!

Website Herontwerp

We komen het vaak tegen, verouderde websites die niet goed meer werken, een verouderd ontwerp hebben die ook nog eens vaak traag en slecht beveiligd zijn.

Dat kan je absoluut potentiële klanten kosten en dit wil je natuurlijk voorkomen! Daarom biedt Toro Media aan om je website te herontwerpen naar de huidige standaard tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Offerte Aanvraag

Interesse in*:

website redesign

Waarom je website herontwerpen?

  • Je website is verouderd: Een verouderde website kan jouw bedrijf een onprofessionele uitstraling geven en bezoekers afschrikken.
  • Je website is niet gebruiksvriendelijk: Een website die moeilijk te navigeren is, zorgt voor frustratie bij je bezoekers en kan leiden tot een lagere conversieratio.
  • Je website is niet responsive: Een website die niet responsive is, is niet goed te gebruiken op smartphones en tablets, wat een groot deel van je potentiële publiek kan missen.
  • Je website is niet SEO-geoptimaliseerd: Een website die niet geoptimaliseerd is voor zoekmachines, scoort lager in zoekresultaten, waardoor je minder organisch verkeer aantrekt.

Wat we voor je gaan doen

Niet alleen vernieuwen we het uiterlijk we gaan ook gelijk aan de slag met het optimaliseren van de snelheid* en beveiliging. Ook maken we de website klaar voor basis SEO. We geven ook nog wat tips en adviezen om alles goed bij te houden.

 Hierna kan je met een gerust hart je weer volledig richten op je eigen werkzaamheden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

*snelheid kan ook aan een trage webhost liggen, in dat geval zullen we je een betere host adviseren.
Scroll naar boven