BEDRIJFSNAAM

GEEN INSPIRATIE, BEDRIJFSNAAM AL BEZET OF GESQUAT??

Jouw naam naar succes

Het creëren van een merk en het bedenken van een bedrijfsnaam is één van de moeilijkste onderdelen van het starten van een bedrijf. Een pakkende bedrijfsnaam is dan ook cruciaal: het is de eerste indruk die je maakt, de basis van je merkidentiteit en een sleutelfactor in je online vindbaarheid.

Toro Media begrijpt hoe cruciaal de juiste bedrijfsnaam is voor het creëren van een sterke merkidentiteit. Ontdek waarom het kiezen van de perfecte naam van essentieel belang is en hoe wij jou kunnen begeleiden op deze spannende reis.

Waarom is de bedrijfsnaam zo belangrijk?

 1. Eerste Indruk: De bedrijfsnaam is vaak het eerste wat potentiële klanten van jouw onderneming zullen horen. Het is een kans om meteen indruk te maken en nieuwsgierigheid te wekken.

 2. Merkidentiteit: Een goed gekozen bedrijfsnaam weerspiegelt de waarden, missie en visie van jouw merk. Het is de kern van jouw merkidentiteit en een essentieel onderdeel van de brandingstrategie.

 3. Herkenbaarheid: Een onderscheidende bedrijfsnaam maakt het gemakkelijker voor klanten om jouw merk te onthouden en onderscheidt je van concurrenten in de markt.

 4. Online Zichtbaarheid: Met een unieke bedrijfsnaam is het eenvoudiger om online zichtbaarheid te vergroten. Het helpt bij het bouwen van een sterke aanwezigheid op zoekmachines en sociale mediaplatforms.

Toro Media kan je bedrijf in één dag een naam geven. Wij doen al het werk, jij hoeft alleen je bedrijf uit te leggen en je favoriete naam te kiezen.

Offerte Aanvraag

Interesse in*:

Wat kan Toro Media voor jou betekenen?

 

 1. Brainstormsessies: Toro Media organiseert creatieve brainstormsessies om unieke, gedenkwaardige bedrijfsnamen te genereren. We betrekken jou bij het proces om ervoor te zorgen dat de naam perfect past bij jouw visie en doelen.

 2. Marktonderzoek: Ons team voert uitgebreid marktonderzoek uit om ervoor te zorgen dat de gekozen bedrijfsnaam niet alleen onderscheidend is, maar ook aansluit bij de verwachtingen en voorkeuren van jouw doelgroep.

 3. Juridisch Advies: Wij bieden juridisch advies om ervoor te zorgen dat de gekozen bedrijfsnaam voldoet aan de wettelijke vereisten en vrij is van conflicten met bestaande merken.

 4. Online Domeinbeschikbaarheid: We controleren de beschikbaarheid van de gekozen bedrijfsnaam als domein, zodat je kunt profiteren van een sterke online aanwezigheid.

Stappenplan

stap 1

Kies je plan

Vertel ons hoeveel ideeën je wilt ontvangen voor je bedrijfsnaam.

stap 2

Leg je bedrijf uit

Gebruik ons formulier om ons uit te leggen wat voor soort bedrijf je begint. Hoe meer je ons vertelt, hoe beter de namen.

Stap 3

Betaling

Na het verzenden van ons formulier ontvang je een email met het bedrag van het desbetreffende pakket en de betaalopties.

stap 4

Ontvang ideeën voor bedrijfsnamen 🎉

Na betaling ontvang je binnen slechts 24-48 uur  de ideeën voor bedrijfsnamen rechtstreeks in je inbox.

Prijzen

Basis

eenmalige betaling
79
 • Ideeën binnen 48 uur
 • 3 bedrijfsnamen suggesties
 • 1 Gratis revisie

Pro

eenmalige betaling
149
 • Ideeën binnen 24 uur
 • 6 bedrijfsnamen suggesties​
 • 3 GRATIS revisies
Populair

Premium

eenmalige betaling
279
 • Ideeën binnen 48 uur​
 • 15 bedrijfsnamen suggesties
 • 6 GRATIS revisies

Meest Gestelde Vragen

Nadat je een plan hebt gekozen en ons formulier voor het naamgevingsproces hebt ingediend, ontvang je binnen 24/48 uur een e-mail van ons met een link en wachtwoord naar een online pagina. Op deze pagina vindt u de resultaten (bedrijfsnaam ideeën), dit is een lijst van namen die wij voor jouw bedrijf of product hebben ontwikkeld en waarvan wij denken dat ze bij jouw bedrijf passen, we leggen ook uit waarom we dit denken. Je hoeft alleen nog maar je favoriet te kiezen!

Wij verwerken onze betaling via Ideal, PayPal en In3.

Dat kan altijd! We denken vaak dat we vrij goed zijn in het bedenken van pakkende namen, maar we kunnen niet toveren (soms wel) en ook niet iedereen heeft dezelfde smaak. Het is waar, sommige mensen haten namen waar anderen van houden. Wij wedden dat je het, tegenwoordig, werkwoord Google niet leuk zou hebben gevonden als we het voor je bedrijf hadden voorgesteld. Uiteraard doen we ons best om namen te creëren die je leuk zou vinden, dat is ook de reden waarom we je vragen naar je favoriete bestaande bedrijfsnamen. Als de voorgestelde namen je echt niet bevallen kunnen we je nog een revisieronde aanbieden.

In 99% van de gevallen slagen we erin onbevredigende resultaten op te lossen door een nieuwe ronde namen aan te bieden (rekening houdend met jouw laatste feedback en het proberen van verschillende invalshoeken). We zijn vastbesloten om een geweldige naam voor je te vinden! Echter, slechts in zeldzame gevallen geven we een 100% terugbetaling.

Scroll naar boven