WORDPRESS OPTIMALISATIE

JE WORDPRESS WEBSITE TRAAG MET LADEN? WIJ MAKEN HET WEER SNEL!

WordPress optimalisatie voor maximale snelheid en conversie


Het kan gebeuren dat in verloop van tijd je website steeds trager wordt, dat is natuurlijk vervelend want website bezoekers hebben tegenwoordig weinig geduld. Als je website er langer dan 2 seconden over doet om te laden dan klikt 95% al op de terug knop en daarmee kan je dus potentiële klanten door mislopen.

Waarom laad je website trager?

Dit kan vele redenen hebben. Je website is te groot geworden voor je huidige hosting, teveel bezoekers, te grote foto’s, je website is geïnfecteerd met malware of geen caching.

Het kan ook een combinatie van het bovenstaande zijn maar hoe dan ook, een trage site kost je bezoekers, dus potentiële klanten en inkomsten!

wordpress snelheid

Offerte Aanvraag

Interesse in*:

Wat we voor je gaan doen

We analyseren je website van top tot teen! We gaan na welke problemen er zijn en na akkoord zullen we waar mogelijk de problemen direct oplossen. In sommige gevallen zal hier meer tijd over gaan bijvoorbeeld als het aan de host ligt of als de website is geïnfecteerd met malware.

In ieder geval, deze dienst bieden wij onder het No cure No Pay overeenkomst aan. Dus als wij de website niet sneller hebben kunnen maken dan storten wij de betaling volledig terug.

Kijk hier voor de tarieven.

Scroll naar boven