WORDPRESS WEBDESIGN

PROFESSIONELE WEBDESIGN MET HET MEEST GEBRUIKTE CMS IN DE WERELD

Webdesign is uiterst belangrijk bij het bepalen van de online aanwezigheid van je bedrijf.

Tegenwoordig zijn er tig sociaal media apps waar je je producten of onderneming kan promoten echter zijn deze vaak niet genoeg voor promotie en groei.

Waarom? Omdat je uiteindelijk toekomstige clienten naar je website of webshop wilt sturen zodat Google ziet dat je website interessant is en dit draagt weer bij aan een sterkere SEO sterkte.

Buiten dat is je website je visitekaartje waar je je producten/onderneming promote, emails collecteert, links hebt naar al je social media kanalen en bezoekers om zet in klanten.

WordPress

Bij Toro Media ontwerpen wij websites en webshops met WordPress.

WordPress begon als een blogging tool in 2003, maar gaandeweg evolueerde het en is het momenteel het meest gebruikte CMS (content management system) wereldwijd.

WordPress zelf is gratis te gebruiken en op dit moment zijn er ruim over 450 miljoen websites die draaien op WordPress.

Offerte Aanvraag

Interesse in*:

wordpress website maken

Waarom een WordPress website dan niet zelf ontwerpen als het gratis is?

Als ondernemer wil je je natuurlijk zoveel mogelijk richten op de services en producten die je aanbied en verkoopt dus je hebt het al druk genoeg plus iedereen zijn eigen specialisme natuurlijk.

We zien vaak dat ondernemers toch zelf aan de slag gaan om kosten te besparen want het leven is al duur genoeg. Dit is echter een grote fout die je veel meer geld kan kosten dan als je het door een webdesign bedrijf had laten ontwerpen.

We horen je al denken “wij van WC eend” maar als je eerlijk tegenover je zelf bent. Heb je daadwerkelijk de kennis om een website technisch goed te ontwerpen met betrekking tot design, beveiliging, snelheid en SEO?

Hoe je goed gevonden kan worden in de zoekmachines, bezoekers hun email kan collecteren en omzet in toekomstige klanten? Waarschijnlijk niet en daardoor kan je je hele online presentatie verpesten en veel geld mislopen.

Voordelen een website met WordPress:

Voordelen een website door Toro Media:

Er zijn natuurlijk heel veel bureaus die oa. WordPress websites ontwerpen dus waarom voor Toro Media kiezen?

  • Prijs-kwaliteitverhouding! Wij hebben geen duur en fancy kantoorpand. Wij werken volledig digitaal waardoor we flink in kosten kunnen besparen. Bovendien denken wij graag met je mee maar zijn wij vaak een stuk goedkoper terwijl we de kwaliteit hoog houden. Check de tarieven en opties hier.
  • Eerlijk en recht voor zijn raap! Wij houden niet van onnodig lange verkooppraatjes. Wij vertellen direct, eerlijk en transparant wat er nodig en mogelijk is voor jouw project.
  • Complete Service! Wij ontwerpen niet alleen websites maar houden ons ook bezig met alles wat je onderneming nodig heeft om te groeien zoals branding, SEO, Online Marketing en Social Media diensten. Voor alle diensten die wij aanbieden kan je hier een kijkje nemen.
wordpress

Nog vragen of direct een offerte aanvragen?

Een website laten ontwerpen door Toro Media is de juiste keuze omdat wij er volledig voor gaan om bezoekers om te zetten in klanten en je onderneming te laten groeien.

Mocht je nog vragen of direct een offerte willen aanvragen vul dan één van onze formulieren in, informatie over onze betalingsmogelijkheden kan je hier vinden en wil je direct een offerte aanvragen dan kan dat hier.

Scroll naar boven