WORDPRESS WEBDESIGN

PROFESSIONELE WEBDESIGN MET HET MEEST GEBRUIKTE CMS IN DE WERELD

Transformeer jouw bedrijf met ongeëvenaard WordPress Webdesign!


Je website is immers je online visitekaartje, 24/7 beschikbaar voor potentiële klanten. Toro Media is gespecialiseerd in het creëren van verbluffende WordPress websites die jouw merkidentiteit versterken, je online vindbaarheid vergroten en je conversieratio verhogen.

Op je website promoot je je producten, service, collecteer je email en heb je links naar al je social media kanalen.

WordPress


De voordelen van een WordPress website:

 • Gebruiksvriendelijk: WordPress is een gebruiksvriendelijk platform, waardoor u eenvoudig zelf uw website kunt beheren.
 • Flexibel en schaalbaar: WordPress is een flexibel platform dat met uw bedrijf mee kan groeien.
 • Mobielvriendelijk: WordPress websites zijn responsive en dus perfect te bekijken op alle apparaten, inclusief smartphones en tablets.
 • Veilig en betrouwbaar: WordPress is een platform met een grote community en wordt voortdurend geüpdatet met de nieuwste beveiligingsmaatregelen.

Op dit moment zijn er ruim over 450 miljoen websites die draaien op WordPress.

Offerte Aanvraag

Interesse in*:

wordpress website maken

Waarom een WordPress website dan niet zelf ontwerpen als het gratis is?


Als ondernemer wil je je natuurlijk zoveel mogelijk richten op de services en producten die je aanbied en verkoopt dus je hebt het al druk genoeg plus iedereen zijn eigen specialisme natuurlijk.

We zien vaak dat ondernemers toch zelf aan de slag gaan om kosten te besparen want het leven is al duur genoeg. Dit is echter een grote fout die je veel meer geld kan kosten dan als je het door een webdesign bedrijf had laten ontwerpen.

We horen je al denken “wij van WC eend” maar als je eerlijk tegenover jezelf bent, heb je daadwerkelijk de kennis om een website technisch goed te ontwerpen met betrekking tot design, beveiliging, snelheid en SEO?

Hoe je goed gevonden kan worden in de zoekmachines, bezoekers hun email kan collecteren en omzet in toekomstige klanten? Waarschijnlijk niet en daardoor kan je je hele online presentatie verpesten en veel geld mislopen.

Wat Maakt Toro Media Uniek?

 

 1. Op Maat Gemaakt Design: Wij geloven in de kracht van individualiteit. Wij creëren op maat gemaakte WordPress-websites die de unieke identiteit van jouw bedrijf weerspiegelen.

 2. Responsiviteit: Onze websites zijn ontworpen met het oog op responsiviteit. Of het nu op een computer, tablet of smartphone is, jouw site ziet er altijd professioneel uit.

 3. Gebruikerservaring: Wij streven naar een vlekkeloze gebruikerservaring. Een intuïtieve navigatie en doordachte lay-out zorgen ervoor dat bezoekers gemakkelijk vinden wat ze zoeken.

 4. SEO-Optimalisatie: Wij begrijpen de waarde van zichtbaarheid op zoekmachines. Toro Media implementeert effectieve SEO-strategieën om ervoor te zorgen dat jouw website gemakkelijk wordt gevonden.

 5. Prijs-kwaliteitverhouding! Wij hebben geen duur en fancy kantoorpand. Wij werken volledig digitaal waardoor we flink in kosten kunnen besparen. Bovendien denken wij graag met je mee maar zijn wij vaak een stuk goedkoper terwijl we de kwaliteit hoog houden. Check de tarieven en opties hier.

 6. Eerlijk en recht voor zijn raap! Wij houden niet van onnodig lange verkooppraatjes. Wij vertellen direct, eerlijk en transparant wat er nodig en mogelijk is voor jouw project.

 7. Complete Service! Wij ontwerpen niet alleen websites maar houden ons ook bezig met alles wat je onderneming nodig heeft om te groeien zoals branding, SEO, Online Marketing en Social Media diensten. Voor alle diensten die wij aanbieden kan je hier een kijkje nemen.

wordpress

Nog vragen of direct een offerte aanvragen?

Een website laten ontwerpen door Toro Media is de juiste keuze omdat wij er volledig voor gaan om bezoekers om te zetten in klanten en je onderneming te laten groeien.

Toro Media staat voor webdesign dat impact maakt!

Mocht je nog vragen of direct een offerte willen aanvragen vul dan één van onze formulieren in, informatie over onze betalingsmogelijkheden kan je hier vinden en wil je direct een offerte aanvragen dan kan dat hier.

Scroll naar boven