WHITE LABEL DIENSTEN VOOR BUREAUS

WIJS NOOIT MEER EEN OPDRACHT AF OMDAT JE OP VOLLE CAPACITEIT DRAAIT

Een Bureau voor jouw Bureau

Bij Toro Media weten we dat zelfs de kleinste opdrachten kunnen veranderen in doorlopende inkomsten. Het moeilijkste is om eenvoudig werk af te wijzen, puur omdat je team in andere projecten is geïnvesteerd.

Wij kunnen je bureau helpen en onze expertise en ondersteuning bieden, zodat je je klanten een breder scala aan diensten en kwaliteit kunt bieden.

Offerte Aanvraag

Interesse in*:

Jouw Klant, Jouw Bureau

Al ons werk wordt volledig white-label uitgevoerd en we kunnen samenwerken met je interne team of zelfs rechtstreeks met je klanten onder jouw merknaam.

Meest Gestelde Vragen (FAQ)

Natuurlijk! Op dit moment werken we met bureaus via geheimhoudingsverklaringen, zodat de bureaus zich veilig voelen in de wetenschap dat we geen werk dat we met hen doen openbaar zullen maken.

Ja, afhankelijk van de relatie tussen ons, sturen we graag correspondentie naar klanten via jouw eigen bedrijfse-mails, zolang je dit aan ons doorgeeft en onze relatie van lange duur is.

We bieden basisonderhoud aan nadat het werk is voltooid voor 1 maand; zoals we dat bij elke andere klant doen. Daarna kunnen we met elkaar een onderhoudsplan afspreken voor die klant/ dat project of je kunt het zelf onderhouden.

Niet echt, we vragen bureaus alleen om doorlopend werk te leveren en niet alleen dat ene project – dit maakt het eerlijk voor onze klanten en maakt het ook de moeite waard voor ons team om je bureau en je manier van werken te begrijpen.

Ja! We kunnen een vast aantal uren of werk per maand leveren voor al het webdesign werk.

In principe wel maar aangezien deze vaak uitgebreider zijn moeten er natuurlijk duidelijk afspraken gemaakt worden.

Contact

Mocht je nog vragen hebben, suggesties, ideeën of een voorstel vul dan hieronder ons contact formulier in en wij zullen op werkdagen binnen 24 en maximaal 48h uur reageren.

Scroll naar boven