NICHE WEBSITE

ERGENS EEN PASSIE VOOR? ZET JE PASSIE OM IN GELD!

Niche-sites hebben een aanzienlijk verdienpotentieel. Zoveel dat ze uiteindelijk je gewone “9 tot 5” baan kunnen vervangen.

Toro Media kan een niche website voor je opzetten of je leren hoe je deze zelf kan creëren

Wat is een Niche Website?


Een niche-site is een website die zich richt op een specifiek publiek of onderwerp. Het kan over van alles gaan: gezondheid, zaken, relaties, reizen, eten, mode, dieren, crypto, sport of wat dan ook je hobbie is.

Er zijn allerlei soorten niche-sites en de meest voorkomende zijn review sites waar recensies van producten of diensten worden getoond met links en advertenties.

Bijvoorbeeld de 5 beste stofzuigers of de beste sites voor geld lenen zonder bkr etc. Maar een niche site kan ook een website zijn als jij bijvoorbeeld een visser bent en je ervaringen deelt met betrekking tot vis stekken, hengels, beste aas en beste uitrusting etc. Vervolgen kan je dan links naar hengels op Bol.com linken en de site verder met Google Ads uitbreiden.

niche websites

Offerte Aanvraag

Interesse in*:

Hoe werken niche affiliate sites?

Niche affiliate websites werken door het promoten van andermans product door middel van content. Van elke verkoop wordt een commissie verdiend. Dit is het basisconcept achter affiliate marketing.

Om dit te doen produceren site-eigenaren artikelen, vaak reviews, over onderwerpen als “De beste vijf rugzakken voor wandelen.” In dergelijke inhoud worden de volgende dingen besproken:

  • Wat het product is
  • Wie heeft het product nodig en waarom
  • Beoordelingen van de beste keuzes
  • Advies voor de lezer over de voor- en nadelen van elke optie

Elk van deze beoordelingen bevat affiliate links die de lezer rechtstreeks naar het product op de website van de partner sturen. Als iemand dan een aankoop doet, hoppa, er is een affiliate commissie verdiend.

Scroll naar boven